Svojo mami sem presenetila z anti age kolekcijo krem

Vsake toliko se spomnim na svojo mami in jo s čim presenetim. Tokrat sem bila v drogeriji in sem videla, da imajo akcijo na celotno kolekcijo anti age nege. Zame ni bila primerna, ker sem bila še premlada, za mojo mami pa je bila ta linija super. Tako sem prosila svetovalko, da mi svetuje, kaj naj vzamem in da ona uporablja druge kreme in če ji hočem sedaj kupiti to linijo, potem ji moram kupiti cel komplet.

Svetovalka mi je sestavila cel komplet anti age linije. Tako sem komaj čakala, da ji pokažem, kaj sem ji kupila. Že po telefonu sem ji rekla, da se bom oglasila, ker imam nekaj zanjo. Ona je bila vedno vesela, pa če tudi sem ji kupila le kakšno malenkost, tako lepo se je znala zahvaliti. 

Od vedno sva se z mojo mami zelo razumeli. Vedno mi je pomagala, mi svetovala in me vodila skozi življenje, ki ni lahko. Imela sem tudi svoje muhe, upirala sem se včasih, ko sem imela sama probleme in skrbi in to je ona vedno razumela. Sedaj ji vračam, trenutno z anti age kremo, drugače pa jo vedno kaj presenetim.

Ko sem tokrat prišla k njej in ji pokazala, kaj sem ji kupila, je bila zelo srečna. Tako srečna in nasmejana je bila. Prav lepo jo je bilo videti. Kako lahko nekoga osrečiš čisto nepričakovano. Tudi jaz nisem šla z namenom v trgovino, da ji bom nekaj kupila, ampak sem se potem spomnila nanjo, ko sem videla to anti age linijo.

Sedaj bo njen obraz še lepši z anti age linijo, kot pa že je. Ona je ženska, ki se vedno smeji in lepo gleda, tako je tudi njen obraz zato lep. Ne potrebuje neke posebne nege, zato anti age linija prav zanjo, da se malo pocarta in poskrbi za svojo lepo polt na obrazu.