Ne vem kateri eyeliner si naj kupim

Ker nisem vešča kozmetike in za make up mojih oči uporabljam le maskaro, sem si zaželela eyeliner cena pa je tista, ki se bom odločila, katerega bom kupila. Odločala sem se med tremi eyelinerji:

  • Barvica,
  • gel
  • tekoč.

Resnično je težko izbrati, če tega ne uporabljaš, nekako mi je bilo jasno, da si bom z barvico najlažje naredila črto, kajti nisem imela pojma kašna črta na moje oči sploh paše. Zato sem si kupila barvico eyeliner cena pa je bila ugodna in misija nemogoče se je začela.

Kako sem bila vesela, da sem si kupila barvico, ko sem poskušala narisati črto nad mojo veko, po kakšnih desetih poskusih mi je nekako črta uspela, pač klasična črta, to pa še ni pomenilo, da mi ta črta sploh paše na oči. Tako sem vadila črto vsak dan in eyeliner svinčnik mi je postal vedno bolj domač. Zato sem si šla kupit tekoči eyeliner cena pa je bila nekoliko dražja, ker sem pač izbrala cenejšega. Pa se je ponovno začelo učenje. Kajti svinčnik in tekoči eyeliner si nista čisto nič podobna, ko jih je potrebno uporabiti. Pa sem po parih dneh uspela. 

Tako sem tudi ugotovila, katera črta z eyelinerjem se mi najboljše poda k mojim očem in moj make up je bil prelep. Sama sem bila ponosna na tekoči eyeliner in ne bi ga zamenjala več za svinčnik.

Res pa je, sploh nisem še nikoli uporabila gel eyeliner cena pa je bila podobna tekočemu, vendar je moj videz oči z tekočim čisto prekrasen. 

Je pa res kar pravijo, da oči mazati z eyelinerjem ni kar tako, morate posvetiti kar nekaj časa, da vam risanje črte pride v navado, ko pa jo enkrat osvojite, pa vam nikoli ne bo delala več težav in svoj make up oči boste naredile zjutraj pred ogledalom za malo malco.