Kako zelo praktična je šolska torba na kolesih

Dokler nisem na lastne oči videla fanta, kako prav mu je prišla šolska torba na kolesih, nisem verjela, da si jo otroci sploh želijo in da jo sploh kdo uporablja. Pa sem se pošteno zmotila, glede praktičnosti. Ravno sem sedela v telovadnici, ko se je mimo peljal šolar, pogled mi je ušel, ker sem želela videti s čim se ta šolar pelje iz šole in ne boste verjeli, kako lepo ga je bilo videti.

On se je peljal kar hitro in vse skupaj sploh ni izgledalo naporno, prav na lahko je z eno nogo porival rolko. Ampak torba je bila na rolki in videla sem, da je to šolska torba na kolesih. Kako praktično, sem si takrat rekla. Fant enostavno uživa v vožnji, doma bo veliko prej, kot če bi šel peš in še torbe nima na ramenih, vendar deska poskrbi za njeno težo. Perfektna torba za šolarje iz mesta.

Od takrat, ko sem videla kako je šolska torba na kolesih praktična, sem spremenila mišljenje, ker sem vedno mislila, da je to še ena prodajna muha in da je vse skupaj za šolarja predvsem nepraktično. 

Seveda sem pomislila, kako se šolska torba na kolesih odnese v šoli. A kaj hitro mi je dalo misliti, da šolarji resnično ne nosijo veliko šolske torbe po hodnikih in zato tudi šolska torba na kolesih ni problem.

Toliko ko sem imela za povedati o nepraktičnosti torbe na kolesih, sem z tem fantom, ki sem ga videla, kako hitro in preprosto se pelje domov spremenila mišljenje. Zdaj vem, da je šolska torba na kolesih še kako praktična, saj te:

  • Razbremeni teže na hrbtu, ker je torba spredaj na deski,
  • Z njo si hitreje na cilju
  • Se ne utrudiš.

Lahko le rečem, da je šolska torba na kolesih zakon in da bi jih otroci le imeli vse pogosteje, ker je resnično praktična in zelo funkcionalna.