FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Samostojni tehnolog za skladiščenje nevarnih snovi m/ž

Področje dela:

Farmacija, kemija, biotehnologija, Znanost, tehnologija, razvoj, raziskave

Regija in kraj dela:

KOROŠKA Novo mesto

Stopnja izobrazbe:

Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več)

Vrsta zaposlitve:

za nedoločen čas, za določen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Vaše delo bo razvijanje tehnologije skladiščenja, koordiniranje dela pri tehničnih, tehnoloških, organizacijskih in ekonomskih nalogah, določanje najustreznejših metod za racionalno izrabo skladiščne opreme in prostora, razvijanje tehnologij notranjega transporta v protieksplozijskem prostoru, spremljanje zakonodaje o ravnanju s kemikalijami, stalno samoizpopolnjevanje.


			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

Odličnost je del nas!

Smo eno vodilnih generičnih farmacevtskih podjetij v svetu. Cenimo znanje, spodbujamo ustvarjalnost. Omogočamo optimalne pogoje za delo. Ustvarjalnost je naš način življenja, odličnost je del nas.

K skupnemu ustvarjanju vabimo nove sodelavke in sodelavce:

SAMOSTOJNEGA TEHNOLOGA za skladiščenje nevarnih snovi 

• razvijanje tehnologije skladiščenja • koordiniranje dela pri tehničnih, tehnoloških, organizacijskih in ekonomskih nalogah • določanje najustreznejših metod za racionalno izrabo skladiščne opreme in prostora • razvijanje tehnologij notranjega transporta v protieksplozijskem prostoru • spremljanje zakonodaje o ravnanju s kemikalijami • stalno samoizpopolnjevanje

Pogoji
• končana 2. bolonjska stopnja kemijske smeri • natančnost in odgovornost • komunikativnost in samoiniciativnost • znanje angleškega jezika • poznavanje uporabniških orodij MS Office


V urejenem delovnem okolju boste lahko uresničili svoje poklicne ambicije in razvili svoje
sposobnosti. Vaši dosežki bodo prepoznani, vaše delo pa ustrezno nagrajeno.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite v 10 dneh po objavi na naslov Krka, d. d., Novo mesto, Kadrovska služba, Šmarješka cesta 6, 8501 Novo mesto.

			

NAŠA PRIČAKOVANJA

/
			

PONUJAMO VAM

/
			DELODAJALEC

Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si