FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Razvojni tehnolog - konstruktor v oddelku razvoj in tehnologija m/ž

Področje dela:

Strojništvo, elektrotehnika

Regija in kraj dela:

GORENJSKA Grosuplje

Stopnja izobrazbe:

Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.), , Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več)

Vrsta zaposlitve:

za nedoločen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Pričakujemo VI. ali VII. stopnjo strojne izobrazbe, znanje angleškega jezika, poznavanje programskih orodij in vsaj tri leta delovnih izkušenj. Nudimo prijetno in stimulativno delovno okolje in zaposlitev za nedoločen čas. Veselimo se srečanja z vami. 
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

V G-M&M, d.o.o., družbi za proizvodnjo in trženje električnega ročnega orodja največjega svetovnega proizvajalca Black&Decker vabimo k sodelovanju, pri delu v stimulativnem delovnem okolju, novega sodelavca za delovno mesto; Tehnolog - konstruktor m/ž.

Delovno področje razvojnega tehnologa-konstruktorja zajema : razvojne aktivnosti novega izdelka od zasnove do implementacije v proizvodnjo, oblikovanje novih izdelkov, vpeljavo  novih konstrukcijskih rešitev, izdelovanje normativov časa in materiala za predkalkulacije novih izdelkov, konstruiranje orodij in naprav, sodelovanje pri izdelavi prototipov in vzorcev.
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

•	VI./VII. stopnja izobrazbe  strojne smeri (zaželena usmeritev konstruiranje),
•	aktivno znanje angleškega jezika,
•	podrobno poznavanje programskih orodij  za potrebe delovnega mesta (Pro/Engineer in CAD/CAM ),
•	3 leta delovnih izkušenj.

Od kandidata pričakujemo samoiniciativnost, kreativnost in komunikativnost.  
			

PONUJAMO VAM

Zaposlitev bomo sklenili za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Nudimo vam možnost strokovnega izobraževanja.

Če se nam želite pridružiti pri delu v prijetnem, stimulativnem  delovnem okolju, vas vabimo, da se predstavite s kratkim življenjepisom in dokazili o izobrazbi ter nam jih v roku 8 dni pošljite na elektronski naslov; mojca.janez@g-mm.si ali poštni naslov;

G-M&M d.o.o. 
ga. Janež Mojca
Brvace 11 
1290 Grosuplje
			DELODAJALEC

G - M & M d.o.o.

Kontaktna oseba: Mojca Janež
Telefon: 01 7866 504
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si