FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Distributer m/ž

Področje dela:

Management, vodenje, organizacija, Transport, logistika, nabava, skladiščenje

Regija in kraj dela:

OSREDNJESLOVENSKA, GORENJSKA relacija Postojna-Logatec-Ljubljana

Stopnja izobrazbe:

Srednja šola (V.), Višja šola (I. stopnja) (VI.), Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.)

Vrsta zaposlitve:

pogodbeno delo

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Pekarna Postojna d.o.o. išče prevoznika z lastnim vozilom primernim za prevoz živil (kombinirano vozilo) in podjetjem (s.p. ali d.o.o.) za razvoz pekovskih in slaščičarskih izdelkov znanim kupcem na relaciji Postojna-Logatec-Ljubljana. Delo poteka v nočnem in zgodnjem jutranjem času. Z izbranim kandidatom bomo sklenili dolgoročno pogodbo. 
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

Pekarna Postojna d.o.o. išče prevoznika z lastnim vozilom, primernim za prevoz živil (kombinirano vozilo) in podjetjem (s.p. ali d.o.o.) za razvoz pekovskih in slaščičarskih izdelkov znanim kupcem na relaciji Postojna-Logatec-Ljubljana.


Z izbranim kandidatom se sklene dolgoročna pogodba. 

Prednost pri izbiri imajo kandidati s stalnim prebivališčem v Postojni ali bližnji okolici. 

Delo poteka v nočnem in zgodnjem jutranjem času.
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

•   lastno podjetje (s.p. ali d.o.o.),
•   lastno vozilo, primerno za prevoz živil (kombinirano vozilo),
•   občutek za komercialno delo,
•   prijaznost do strank,
•   urejenost, delavnost, vestnost in poštenost.

			

PONUJAMO VAM

Nudimo dolgoročen poslovni odnos.

Začetek dela je možen takoj po zaključku razpisa. Kandidati naj pošljejo pisne prijave na naslov podjetja:

Pekarna Postojna
Za razpis: distributer
Kolodvorska 5c
6230 Postojna 

ali prek elektronske prijave: komerciala@kruhek.si (ali prek e-sistema mojedelo.com). 


Informacij po telefonu ne dajemo. 			

PONUJAMO VAM


Družba Pekarna Postojna d.o.o. je srednje velika pekarna, v okviru katere delujejo tri enote: Kruhek Postojna, Savinjski kruhek Prebold in Kruhek Ptuj, ki dnevno proizvedejo preko 200 različnih vrst kruha, pekovskega peciva in slaščic.

V naših proizvodnih enotah izdelujemo pekarske in slaščičarske izdelke, prilagojene lokalnemu okusu. Vizija Pekarne Postojna je, da je blizu svojemu potrošniku, da se prilagaja njegovim željam in potrebam in da oskrbuje s svojimi izdelki vsak kotiček v Sloveniji.

Več o nas si lahko preberete na http://www.pekarna-postojna.si 

			DELODAJALEC

Pekarna Postojna d.o.o.

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si