FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Helikopterski operater m/ž

Področje dela:

Telekomunikacije, elektronika, , Strojništvo, elektrotehnika

Regija in kraj dela:

POMURSKA, PODRAVSKA, KOROŠKA, , KOROŠKA, SAVINJSKA, ZASAVSKA, OSREDNJESLOVENSKA, , JUGOVZHODNA SLOVENIJA, OSREDNJESLOVENSKA, GORENJSKA Žirovnica, teren Slovenija in tujina

Stopnja izobrazbe:

Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več)

Vrsta zaposlitve:

za nedoločen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Iščemo dinamično osebo za delovno mesto helikopterskega operaterja. Delo obsega snemalni del, ki se opravlja v helikopterskem preletu snemanih objektov in kasnejše računalniške obdelave, analize in priprave poročil za naročnika. Terensko delo se izvaja v Sloveniji in v tujini.

			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

Helikopterski operater m/ž

Iščemo dinamično osebo za delovno mesto helikopterskega operaterja. Delo obsega snemalni del, ki se opravlja v helikopterskem preletu snemanih objektov in kasnejše računalniške obdelave, analize in priprave poročil za naročnika. Terensko delo se izvaja v Sloveniji in v tujini.			

NAŠA PRIČAKOVANJA

-  Univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo elektro ali strojne smeri,
-  Aktivno znanje angleškega (zaželjeno dodatno znanje nemškega ali italijanskega jezika),
-  Prilagodljivost
-  Samoiniciativo in pripravljenost učiti se,
-  Sposobnost prevzemati odgovornost,
-  Proaktivnost pri opravljanju dela,
-  Pozitivno naravnanost,
-  Sposobnost timskega dela,
-  Zdravstvena sposobnost.
			

PONUJAMO VAM

- redno in stabilno zaposlitev v urejenem delovnem okolju,
- zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim obdobjem,
- tehnološko dovršeno strojno in programsko opremo, potrebno za delo.

Več o nas: www.flycom.si

Pisne prijave s kratkim življenjepisom in strokovnimi dokazili naj kandidati pošljejo na naš naslov: Podjetje Flycom d.o.o., Moste 26/b, 4274 Žirovnica najkasneje do 17. aprila 2012. 
			DELODAJALEC

Flycom d.o.o.

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si