FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Fashion Management Programm – Program vodenja na področju mode (m/ž)

Področje dela:

Management, vodenje, organizacija, Sociala, neprofitnost, dobrodelnost, Trgovina, prodaja, komerciala

Regija in kraj dela:

POMURSKA, PODRAVSKA, KOROŠKA, , KOROŠKA, SAVINJSKA, ZASAVSKA, OSREDNJESLOVENSKA, , JUGOVZHODNA SLOVENIJA, OSREDNJESLOVENSKA, GORENJSKA Dunaj

Stopnja izobrazbe:

Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.), , Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več)

Vrsta zaposlitve:

za nedoločen čas, za določen čas, prostovoljno delo,

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Peek & Cloppenburg na Dunaju vabi v individualno prilagojen program visokošolske diplomante za bodočo generacijo vodstvenega osebja. Program traja 8 mesecev – trening v treh fazah s teorijo in prakso. Program vodenja na področju mode Vam omogoča, da dosežete svoje želeno delovno mesto kot vodja trgovine na različnih evropskih lokacijah ali kot vodja osrednjega nabavnega oddelka na Dunaju.
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

ŽELITE NADGRADITI SVOJO STRAST DO MODE IN VODENJA ŠE Z MEDNARODNO KARIERO? POTEM IŠČEMO RAVNO VAS.
Kot rastoče mednarodno trgovsko podjetje združujemo modo, življenjski slog, oblikovanje in arhitekturo s perspektivami za bodočo generacijo vodstvenega osebja. Vrata do Vašega vzpona: program Fashion Management – individualno prilagojen program kariere za visokošolske diplomante.

Trajanje programa: 8 mesecev – trening v treh fazah, s teorijo in
prakso:
1. faza: uvajanje na področju prodaje
2. faza: trening na področju nabave na Dunaju
3. faza: priprava na prvo vodstveno delovno mesto kot vodja oddelka


			

NAŠA PRIČAKOVANJA

Dokažite svoje sposobnosti kot vodstveni kader z odgovornostjo za zaposlene ter promet in odprle se vam bodo zelo zanimive poti za Vašo kariero v našem podjetju.
			

PONUJAMO VAMProgram vodenja na področju mode Vam omogoča, da dosežete svoje zaželeno delovno mesto kot vodja trgovine na različnih evropskih lokacijah ali kot vodja osrednjega nabavnega oddelka na Dunaju.

Naši najpomembnejši pogoji so: izvrstno znanje nemščine, prilagodljivost,
dinamičnost, analitične sposobnosti in zanesljiv slog.

Spletna prošnja za udeležbo in dodatne informacije na www.peek-cloppenburg.at/karriere
slovenia@peek-cloppenburg.si 
Peek&Cloppenburg KG, Recruiting, Behija Karup, Mechelgasse 1, 1030 Wien, Austria 

			

PONUJAMO VAM

ŽELITE NADGRADITI SVOJO STRAST DO MODE IN VODENJA ŠE Z MEDNARODNO KARIERO? POTEM IŠČEMO RAVNO VAS.
Kot rastoče mednarodno trgovsko podjetje združujemo modo, življenjski slog, oblikovanje in arhitekturo s perspektivami za bodočo generacijo vodstvenega osebja. Vrata do Vašega vzpona: program Fashion Management – individualno prilagojen program kariere za visokošolske diplomante.

			DELODAJALEC

Peek & Cloppenburg d.o.o.

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si