FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Magistrski program New Europe Master v bančništvu in podjetništvu

Področje dela:

Bančništvo in zavarovalništvo, Izobraževanje, poučevanje

Regija in kraj dela:

Italija

Stopnja izobrazbe:

Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več),

Vrsta zaposlitve:

za določen čas, honorarno delo, prostovoljno delo

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Izbrani kandidati se bodo imeli možnost udeležiti več kot 1.000 ur predavanj, delavnic in seminarjev, preko katerih bodo prejeli specifično znanje s področja bančništva in financ v Evropi. Dodatno vam program ponuja priložnost, da okusite življenje v Italiji in spoznate jezik ter kulturo države.

			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

MAGISTRSKI PROGRAM NEW EUROPE MASTER V BANČNIŠTVU IN PODJETNIŠTVU – AKADEMSKO LETO 2012/2013

New Europe Master je magistrski program, usmerjen k zagotavljanju tehničnega in praktičnega razumevanja evropskega bančnega sistema ter raznolikih odnosov med bankami in poslovnimi skupnostmi. Program poteka pod okriljem bančne skupine UniCredit Group in fundacije Cassamarca (Fondazione Cassamarca). Od leta 2007 je program New Europe Master v bančništvu in podjetništvu priznan s strani združenja ASFOR (The Italian Association for Management Education Development) kot specialistični magistrski program (Master Specialistico).

Program New Europe Master, ki se bo začel 8. oktobra 2012, je v prvi vrsti namenjen diplomantom (diploma ali magisterij) in mladim strokovnjakom (1-2 leti delovnih izkušenj) iz držav osrednje in vzhodne Evrope, v katerih je prisotna UniCredit Group.

Zakaj bi se vključili v program:

Kar razlikuje program New Europe Master od ostalih programov, je močan poudarek na bančništvu in podjetništvu, združen s priložnostjo vključitve v 3 mesečno pripravništvo v UniCredit Group.

Izbrani kandidati se bodo imeli možnost udeležiti več kot 1.000 ur predavanj, delavnic in seminarjev, preko katerih bodo prejeli specifično znanje s področja bančništva in financ v Evropi. Dodatno vam program ponuja priložnost, da okusite življenje v Italiji in spoznate jezik ter kulturo države.

Pogoji za prijavo:

	Državljanstvo ene izmed držav centralne in vzhodne Evrope, v kateri je prisotna skupina UniCredit Group,
	Univerzitetna diploma ali magisterij,
	Visok nivo znanja angleškega jezika (zaželen TOEFL oz. podoben certifikat),
	Zaželeno je opravljeno pripravništvo s področja financ in/ali delovne izkušnje s tega področja (1-2 leti).


Šolnina in štipendija:

Šolnina znaša 25.000 € (+ DDV). Sponzorji bodo izbrane kandidate nagradili s štipendijo, ki bo pokrila velik del šolnine, največ do višine 22.000 €. Preostalo šolnino bodo morali poravnati študenti sami v 3 obrokih. 

Rok za prijavo:

Če ustrezate prijavnim pogojem in v opisu programa vidite nov izziv zase, se veselimo vaše prijave najkasneje do 30.06.2012.

Prijavite se še danes! 

Za dodatne informacije prosimo obiščite spletno stran www.unicreditbank.si (O nas/ Zaposlitev/ Kariera v UniCredit Bank). Več o programu New Europe Master si lahko preberete tudi na www.masterbe.com ali svoja vprašanja v angleškem jeziku pošljite na info@masterbe.com.


 

			

NAŠA PRIČAKOVANJA

/
			

PONUJAMO VAM

/
			

PONUJAMO VAM

/
			DELODAJALEC

UniCredit Banka Slovenija d.d.

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si