FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA


Sveža vsebina

ZAPOSLITEV

MALI OGLASI

SPLETNE STRANI

zaposlitev

Področje dela:

Regija in kraj dela:

Stopnja izobrazbe:

Vrsta zaposlitve:

Delovni čas / urnik:

Rok za prijavo: .. (še dni)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA


			

NAŠA PRIČAKOVANJA


			

PONUJAMO VAM


			

PONUJAMO VAM


			DELODAJALEC


Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLAS

Rok za prijavo: .. (še dni)


Prijava preko e-maila


Prikazal se bo obrazec, v katerega vnesete svoje podatke in pripnete svoj življenjepis in/ali prošnjo. Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si