FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Gradbeni inženir / gradbeni tehnik m/ž

Področje dela:

Gradbeništvo, arhitektura, geodezija

Regija in kraj dela:

Nemčija

Stopnja izobrazbe:

Višja šola (I. stopnja) (VI.), Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.),

Vrsta zaposlitve:

za nedoločen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Za delo na terenu v Nemčiji iščemo gradbenega inženirja za vodenje projekta. Zahtevamo brezhibno znanje nemščine in vsaj eno leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu v tujini. Nudimo stimulativno nagrajevanje in dobre pogoje dela. 
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

V mlad in dinamičen kolektiv podjetja Plastermont d. o. o. vabimo zanesljivega in visoko motiviranega sodelavca gradbene stroke za vodenje gradbenega projekta v Nemčiji. 
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

Vsaj eno leto delovnih izkušenj na terenu v tujini. Brezhibno znanje nemškega jezika. Poznavanje izdelave gradbene knjige. 

Osebnostne lastnosti: fleksibilnost, dinamičnost, komunikativnost, organizacijske in vodstvene sposobnosti.
			

PONUJAMO VAM

Nudimo delo na zanimivih projektih in stimulativno plačilo glede na uspešnost zaključenih projektov ter dodatno izpopolnjevanje na najvišji ravni. 

Veselimo se vaše prijave.
			DELODAJALEC

PLASTERMONT d.o.o.

Kontaktna oseba: Mersud Bajramović
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si