FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Vodja prodajnega oddelka, polni delovni čas m/ž

Področje dela:

Management, vodenje, organizacija, Trgovina, prodaja, komerciala

Regija in kraj dela:

GORENJSKA Ljubljana

Stopnja izobrazbe:

Višja šola (I. stopnja) (VI.), Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.),

Vrsta zaposlitve:

za določen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Vaše kvalifikacije: večletne poklicne izkušnje na eni izmed vodilnih funkcij v trgovskem podjetju ali storitvenem sektorju, prednostno v tekstilni branži, lastna iniciativa, ciljna usmerjenost, sposobnost delovati v timu in pozitiven pristop do strank, komunikacijske sposobnosti, vodstvene sposobnosti v manjših in večjih skupinah, občutek za estetiko, modo in življenjski slog
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

-	Odgovornost za promet na prodajnem oddelku
-	Analizo indikatorjev za optimiranje raznih ukrepov za pospeševanje prodaje  
-	Vizualni Merchandising 
-	Razporejanje kadra za ustrezen prodajni oddelek 
-	Vodenje in spodbujanje kadra 
-	Detajlirano usklajevanje našega asortimenta z mednarodnim centralno- nabavnim oddelkom 
-	Podpiranje vašega tima na področju prodaje in delu s strankami 
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

-	Večletne poklicne izkušnje na eni izmed vodilnih funkcij v trgovskem podjetju ali storitvenem sektorju, prednostno v tekstilni branži 
-	Lastna iniciativa, ciljna usmerjenost, sposobnost delovati v timu in pozitiven pristop do strank 
-	Organizacijske sposobnosti, komunikacijske sposobnosti, vodstvene sposobnosti v manjših in večjih skupinah
-	Občutek za estetiko, modo in življenjski slog
-	Tekoče znanje angleškega jezika in/ali dobro znanje nemškega jezika 
			

PONUJAMO VAM

Ponujamo vam za vas prirejen program za uvajanje v teoriji in praksi, ki vas bo optimalno pripravil na vaše nove naloge in vam zagotovil uspešen pričetek dela v našem podjetju. 


Tudi vi prispevajte k uspešni zgodbi našega znanega modnega podjetja in nam pošljite vašo obsežno in prepričljivo prošnjo za sprejem na delo v nemškem ali angleškem jeziku online
slovenia@peek-cloppenburg.si 

Ali po pošti na naslov:
Peek & Cloppenburg KG
z.H. Behija Karup
Mechelgasse 1
1030 Wien

			

PONUJAMO VAM

Mi se ne ukvarjamo samo s prodajo mode – mi jo tudi ustvarjamo. Ime Peek & Cloppenburg predstavlja že več kot eno stoletje sinonim za modno kompetenco, podjetniško inovativnost in mednarodni faktor rasti. Naše podjetje spada k najbolj inovativnimi in najhitreje ekspandirajočimi maloprodajnimi tržišči za modo v srednji Evropi.
Našim strankam pričaramo nakupovanje kot doživljaj, s težiščem na ekskluzivni kvaliteti, strokovnemu svetovanju in vsestranski izbiri artiklov. Poleg številnih podružnic v Nemčiji razpolagamo še s podružnicami na Nizozemskem, v Belgiji, Švici, Avstriji, na Madžarskem, Poljskem, Češkem, Slovaškem, Hrvaškem, v Bolgariji, Litvi, Romuniji, Sloveniji, Srbiji in Latviji. 

	Za naš nadaljni uspešen razvoj in rast razpisujemo za trgovsko hišo v Ljubljani naslednje prosto delovno mesto :

Vodja prodajnega oddelka, polni delovni čas (m/ž)
			DELODAJALEC

Peek & Cloppenburg d.o.o.

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si