FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Elektrotehnik - energetik m/ž

Področje dela:

Telekomunikacije, elektronika

Regija in kraj dela:

GORENJSKA Domžale

Stopnja izobrazbe:

Višja šola (I. stopnja) (VI.), Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.)

Vrsta zaposlitve:

za določen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Iščemo elelktrotehnika - energetika z delovnimi izkušnjami in strokovnim znanjem. Nudimo redno zaposlitev in plačilo ter urejejne pogoje dela. 
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

Zaradi povečanega obsega dela iščemo novega elektrotehnika - energetika.

Opis vaših del in nalog:

- servisiranje črpalk,
- izdelava krmilnih omaric,
- popravilo električnih naprav,
- reševanje reklamacij,
- vodenje servisne delavnice. 
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

- najmanj V. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri,
- izpit B kategorije,
- vsaj tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu,
- znanje angleškega in hrvaškega jezika,
- osnove računalništva. 
			

PONUJAMO VAM

Nudimo zaposlitev za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Želimo si dolgoročnega sodelovanja.

Prijavo, z vašimi kontakti (tel.številka, elektronski naslov) in opisom dosedanjih izkušenj, pošljite na elektronski naslov; anton.kovic@siol.net. Z veseljem jo bomo prebrali in vas kontaktirali. 
			

PONUJAMO VAM

Naše podjetje se ukvarja s prodajo in servisiranjem črpalk Grundfos. Pri nakupu nudimo celovito podporo od izbire do vgradnje in vzdrževanja.

Posebej specializirani smo za prodajo globinskih črpalk, kjer lahko ponudimo tudi vso potrebno opremo za vgradnjo ter po želji kupca črpalko tudi vgradimo.

Imamo tudi lastno proizvodnjo vseh vrst elektro krmilnih omaric.

Več o nas najdete na; http://www.elzak-ak.si. 
			DELODAJALEC

ANTON KOVIČ S.P.

Kontaktna oseba: Anton Kovič
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si