FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Asistent projektnega vodje m/ž

Področje dela:

Telekomunikacije, elektronika, Sociala, neprofitnost, dobrodelnost, Strojništvo, elektrotehnika

Regija in kraj dela:

GORENJSKA Ljubljana

Stopnja izobrazbe:

Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.), , Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več)

Vrsta zaposlitve:

za določen čas

Delovni čas / urnik:

polni delovni čas (8 ur)

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Od kandidata pričakujemo: univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo tehnične, organizacijske ali ekonomske smeri, znanje angleškega jezika, poznavanje programa MS Project. Delo nudimo organizirani in komunikativni osebi, ki ima sposobnost za timsko delo, sposobnost analitičnega in logičnega mišljenja.
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

Družba za projektiranje, gradnjo elektrarn in izdelavo energetske ter industrijske opreme, d.o.o.

Smo podjetje, ki uspešno nadaljuje slovensko tradicijo razvoja in izdelave vodnih turbin ter hidromehanske opreme. Pod okriljem svetovno uveljavljene lastne blagovne znamke Litostroj Power ponujamo celovite rešitve za hidroenergetsko opremo od zasnove do izvedbe na ključ. Naše vodne turbine, industrijska in preoblikovalna oprema ter črpalke se nahajajo v več kot 50 državah širom sveta. 

K sodelovanju vabimo sodelavca, ki ga veseli delo v mednarodno uveljavljenem podjetju in želi pridobiti izkušnje na mednarodnih trgih na delovnem mestu

ASISTENT PROJEKTNEGA VODJE 

Delo obsega:
-	spremljanje aktivnosti na projektu in zagotavljanje pomoči projektnemu vodji pri vodenju projektov izdelave in integracije opreme za hidroelektrarne,
-	sodelovanje pri pripravi tehničnega, časovnega in stroškovnega načrta ter načrta angažiranja virov,
-	izdelovanje analiz, pripravljanje poročil in opravljanje administrativnih del vezanih na vodenje projekta.
			

NAŠA PRIČAKOVANJA


Od kandidata pričakujemo:
-	univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo tehnične, organizacijske ali ekonomske smeri,
-	znanje angleškega jezika,
-	poznavanje programa MS Project.

Delo nudimo organizirani in komunikativni osebi, ki ima sposobnost za timsko delo, sposobnost analitičnega in logičnega mišljenja.
			

PONUJAMO VAM

Nudimo:
-	dinamično delo na mednarodnih projektih, 
-	dodatna usposabljanja in izobraževanja v stroki, 
-	možnost strokovnega napredovanja,
-	zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.


Vaše prijave pričakujemo do 16. 4. 2012 na elektronski naslov kadri@litostrojpower.eu.


Datum objave 30. 3. 2012!
			DELODAJALEC

Litostroj Power d.o.o.

Kontaktna oseba:
Telefon:
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si