FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Prodajalci/ke v Postojni

Področje dela:

Management, vodenje, organizacija, Trgovina, prodaja, komerciala

Regija in kraj dela:

OSREDNJESLOVENSKA Postojna

Stopnja izobrazbe:

Srednja šola (V.), Višja šola (I. stopnja) (VI.)

Vrsta zaposlitve:

za nedoločen čas, za določen čas

Delovni čas / urnik:

delni (skrajšani) delovni čas

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Če uživate v komuniciranju z ljudmi in imate željo po nudenju popolne storitve potem je tu za vas odlična priložnost! Nudimo vam temeljito uvajanje, da boste lahko hitro osvojili vaše dnevne obveznosti. 
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

1
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

2
			

PONUJAMO VAM

3
			DELODAJALEC

JYSK d.o.o.

Kontaktna oseba: .
Telefon: 040 688 846
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si