FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

zaposlitev

Študentsko delo: Administracija - 1 mesec

Področje dela:

Administracija, poslovno svetovanje

Regija in kraj dela:

GORENJSKA Ljubljana

Stopnja izobrazbe:

Višja šola (I. stopnja) (VI.), Fakulteta, visoka šola, umet. akad. (VII.), , Specializacija, magisterij, doktorat (VIII. in več)

Vrsta zaposlitve:

Delovni čas / urnik:

delni (skrajšani) delovni čas

Prijava na to delovno mesto NI MOŽNA,
ker je rok za prijavo že potekel.Za našega naročnika, ki se ukvarja z zavarovalništvom, iščem enega študenta za opravljanje administrativnih del. Delo bo potekalo le v mesecu aprilu! Plačilo 4 EUR/h.
			

PODROBEN OPIS DELOVNEGA MESTA

Za našega naročnika, ki se ukvarja z zavarovalništvom, iščem enega študenta za opravljanje administrativnih del. Delo bo potekalo le v mesecu aprilu!
			

NAŠA PRIČAKOVANJA

Prijave zainteresiranih kandidatov z opisom preteklih izkušenj s področja dela.
Od zainteresiranih kandidatov, poleg navedenega, pričakujemo da se, v kolikor še niso člani, vpišejo v študentski servis ATAMA (http://www.atama.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.registration_dolga).
			

PONUJAMO VAM

Plačilo 4 EUR/h, delo za obdobje enega meseca (v aprilu) SAMO PREKO ŠTUDENTSKE NAPOTNICE ŠTUDENTA.
			

PONUJAMO VAM

V naši agenciji ponujamo celovite rešitve na področju zagotavljanja človeških virov. Iščemo, selekcioniramo in posredujemo delavce za zaposlitev pri naših naročnikih, zagotavljamo pa tudi najem delavcev in opravljanje dela preko študentskega servisa.
Naš naročnika ima 100 letno tradicijo in se ukvarja s prodajo prehrambenih izdelkov. 
			DELODAJALEC

Atama, agencija za zaposlovanje d.o.o.

Kontaktna oseba: Uršula Pust
Telefon: 01/23-00-863
PRIJAVA NA ZAPOSLITVENI OGLASPrijava na to delovno mesto NI MOŽNA, ker je rok za prijavo že potekel.Pisno na naslov delodajalca
Če je v oglasu navedeno, da so možne samo klasične pisne prijave, uporabite takšno prijavo.
Naslov podjetja in ostali kontaktni podatki so izpisani zgoraj v sklopu “Delodajalec” oz. v besedilu oglasa.

V zaposlitvenem oglasu dobro preberite, komu je razpisana zaposlitev namenjena oz. kakšen profil kandidata iščejo. Zelo pomembna je tudi informacija, kam se je potrebno prijaviti - bodisi pisno (po pošti) na naslov podjetja bodisi na email. Če je podjetje navedlo, da želi prijave za razpisano zaposlitev prejemati na email, uporabite našo "e-prijavo na zaposlitev" (povezava obarvana z rdečo barvo). Pri e-prijavi na zaposlitev v obrazec ne pozabite vnesti vseh pravilnih podatkov ter dodati datoteko z življenjepisom.

Vsaka zaposlitev ima navedeno področje dela, regijo in kraj dela, zahtevano minimalno stopnjo izobrazbe ter vrsto oz. obliko zaposlitve. Upoštevajte napisane zahteve, saj delodajalci to napišejo z namenom. Seveda pa se lahko na zaposlitev prijavite tudi, če kakšnemu elementu povsem ne ustrezate, vendar potem v prošnji za zaposlitev ne pozabite omeniti vseh svojih ostalih kvalitet in sposobnosti.

Vsaka prošnja za zaposlitev naj vsebuje sestavek o tem, zakaj ste ravno vi tisti, katerega bi podjetje moralo izbrati za razpisano delovno mesto. Bodite samozavestni in poudarite svoje prednosti ter izkušnje. Na spletni strani podjetja se dobro pozanimajte s čim se ukvarjajo ter prilagodite besedilo življenjepisa in prošnje za zaposlitev vsakemu podjetju posebej! Kadrovik v podjetju namreč v prošnji za zaposlitev hitro sprevidi ali je bila napisana na hitro ali pa se je kandidat resnično potrudil. Veliko sreče pri razpisih!
 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si