FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

kapi_1.jpg

KAPI IN PARTNERJI D.O.O. POSREDNIŠTVO IN DRUGE STORITVE

ULICA GUBČEVE BRIGADE 122
1000 Ljubljana
Telefon: 01 542 18 82
Spletna stran: http://www.kapi.si



CENA
0 €
Trajanje ponudbe:
.. do ..

Finančne kompenzacije

KAPI IN PARTNERJI D.O.O. POSREDNIŠTVO IN DRUGE STORITVE

Finančne kompenzacije omogočajo poravnavo posredno odkupljenih terjatev vašega dolžnika, s terjatvami njegovih dolžnikov - kupcev. To pomeni, da se odkup vrši šele po sklenjenem dogovoru (o pobotu) s kupcem vašega dolžnika. Na ta način se izognemo problematičnim dolžnikom, saj sklenemo pogodbo za plačilo s tistim dolžnikovim kupcem, ki ima boljšo boniteto in/ali boljše plačilne navade. Vaš dolžnik vam včasih ne more plačati zaradi objektivnih razlogov (tudi sam ima veliko sredstev
vezanih v terjatvah, trenutno razpolaga z manj likvidnimi sredstvi, ipd.), zato je najprimernejša rešitev dogovor s tistim kupcem tega dolžnika, ki je v boljšem finančnem položaju in je pripravljen poravnati svojo obveznost direktno vam. Tako naknadno pridobimo denarna sredstva po odkupu terjatve do vašega kupca.

 

Opis dejavnosti

Skupina KAPI d.o.o. deluje na področju zapiranja zapadlih in nezapadlih terjatev do poslovnih subjektov. Naša dejavnost v osnovi zajema upravljanje in vnovčevanje tako zapadlih, kot nezapadlih terjatev. V Sloveniji uspešno poslujemo od leta 1998, od leta 2003 pa opravljamo isto dejavnost tudi na Hrvaškem. Ponujamo več učinkovitih inštrumentov:

- finančne kompenzacije

- faktoring

- odkup in unovčevanje zapadlih ter nezapadlih terjatev

- zapiranje terjatev do kupcev v tujini

- pravna pomoč in izvršba 

- izterjava

- pomoč pri pridobivanju kreditov

 

Temelj našega delovanja je v hitrem in učinkovitem spremljanju vseh pomembnih informacij o vaših terjatvah. Glede na vaše potrebe se naš tim posvetuje in pripravi tak splet storitev, ki je za vas optimalen. Skupina se zavezuje k spoštovanju najvišjih etičnih standardov in meril pravne prakse, ki velja za tovrstno posredništvo.


ID za DDV (davčna številka): 66918286

Matična številka: 3448355000

Tip dejavnosti: Storitve, Prodaja na drobno, Prodaja na debelo, Proizvajalec, Distributer, Uvoznik

Enote (poslovalnice) podjetja:


Dejavnosti podjetja:

 
 0
 
 

Pošljite sporočilo podjetju

  • infokapi.si

Spletna stran:

 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si