FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

logo_small.jpg

PAR-TELI, STORITVE IN TRGOVINA, D.O.O.

IŽANSKA CESTA
1000 Ljubljana
Telefon: 01 427 28 15
Spletna stran: http://www.restavriranje.siCENA
0 €
Trajanje ponudbe:
.. do ..

Obnavljanje grobov in spomenikov

PAR-TELI, STORITVE IN TRGOVINA, D.O.O.

Cena obnove je neprimerno nižja kot postavitev novih elementov, poleg tega pri novih elementih običajno ne nudijo profesionalnih in kakovostnih zaščit, takih, kot jih nudimo mi.

Zagotavljamo vam, da bo vaš kamniti izdelek izgledal po obnovi skoraj kot nov in, da bo impregnacija-zaščita delovala najmanj 10 let.
Imeli boste obnovljen kamen zapuščinske in arhitekturne vrednosti, ki je nov izdelek ne more imeti. Poleg tega bo obnovljeni izdelek zaradi dobre impregnacije dalj časa lep in čist kot pa bi bil nov brez nje.

Reference:
Nad 500 spomenikov, 56 grobnic, 38 kipov po celi Sloveniji, od tega je veliko spomenikov priznanih mojstrov in kiparjev (Plečnik, Vurnik, Gorše, Kalin, Dolinar). Med drugim pa smo obnovili tudi secesijske štukature v dvorani Union-Ljubljana.

 

Opis dejavnosti

Obnavljamo izdelke in objekte iz naravnega in umetnega kamna brez uporabe peskanja.: grobnice, grobove, spomenike, stopnišča, portale, terase, kamnite cokle. Odstranimo vse lokalne in gradbene umazanije,ki so se nabrale na površinah. Ustrezno dodelamo tudi manjkajoče dele kamna. Preprečimo nadaljnje propadanje kamna s profesionalno globinsko utrditvijo ter impregnacijskim premazom, ki dodatno ščiti površine. Impregnacije so transparentne, paropropustne, niso toksične za ljudi in okoljein so v skladu z evropsko zakonodajo.

ID za DDV (davčna številka): 34423036

Matična številka: 3683770000

Tip dejavnosti: Storitve, Prodaja na drobno, Prodaja na debelo, Proizvajalec, Distributer, Uvoznik

Enote (poslovalnice) podjetja:


Dejavnosti podjetja:

 
 0
 
 

Pošljite sporočilo podjetju

  • inforestavriranje.si

Spletna stran:

 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si