FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA

logo_small.jpg

PAR-TELI, STORITVE IN TRGOVINA, D.O.O.

IŽANSKA CESTA
1000 Ljubljana
Telefon: 01 427 28 15
Spletna stran: http://www.restavriranje.siCENA
0 €
Trajanje ponudbe:
.. do ..

Impregnacija kamna

PAR-TELI, STORITVE IN TRGOVINA, D.O.O.

Profesionalna impregnacija deluje najmanj 10 let, pri letnem vzdrževanju površine pa tudi do 15 let, po tem času ponovno izvedemo impregnacijo.

Z obema vrstama globinske in površinske impregnacije dosežemo popolno zaščito, ki ščiti kamen pred vsemi vremenskimi vplivi, ptičjimi iztrebki, voski, umazanijo, oljem, mahovi in celo pred pokanjem.

Impregnacija penetrira zelo globoko v kamen, zato umazanije tja več ne morejo priti. Obnovljeni kamen vsakič temeljito impregniramo, tako umazanija ostane na površini, kar pa vam po obnovi tudi dokažemo s preizkusom, ki pokaže delovanje impregnacije.

 

Opis dejavnosti

Obnavljamo izdelke in objekte iz naravnega in umetnega kamna brez uporabe peskanja.: grobnice, grobove, spomenike, stopnišča, portale, terase, kamnite cokle. Odstranimo vse lokalne in gradbene umazanije,ki so se nabrale na površinah. Ustrezno dodelamo tudi manjkajoče dele kamna. Preprečimo nadaljnje propadanje kamna s profesionalno globinsko utrditvijo ter impregnacijskim premazom, ki dodatno ščiti površine. Impregnacije so transparentne, paropropustne, niso toksične za ljudi in okoljein so v skladu z evropsko zakonodajo.

ID za DDV (davčna številka): 34423036

Matična številka: 3683770000

Tip dejavnosti: Storitve, Prodaja na drobno, Prodaja na debelo, Proizvajalec, Distributer, Uvoznik

Enote (poslovalnice) podjetja:


Dejavnosti podjetja:

 
 0
 
 

Pošljite sporočilo podjetju

  • inforestavriranje.si

Spletna stran:

 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si