FB prijava
Nov uporabnik?  REGISTRACIJA


Kintaro Mediji D.O.O.

Vipotnikova ulica 9 9
1211 Ljubljana - Šmartno
Telefon:
Spletna stran: http://caraudioempire.comCENA
0 €
Trajanje ponudbe:
.. do ..

Montaža avtoakustike

Kintaro Mediji D.O.O.

Zvočniki so zelo občutljivi elementi kar se tiče projekta »montaža avtoakustike«. Ne glede na to, kakšne kvalitete so in koliko denarja smo odšteli za njih, je nujno, da so vgrajeni pravilno. V nasprotnem primeru bo kvaliteta zvoka tudi najboljših zvočnikov slaba in polna motenj, kot je šumenje.

V najboljšem primeru bomo imeli opravka z zvočniki, ki kot uliti sedejo v tovarniško odprtino. Zagotoviti moramo le, da okoli zvočnika ni odvečnega odprtega prostora. Za ta namen pa lahko naredimo vmesnik (npr. lesen) med zvočnikom in odprtino – ampak previdno, da zaradi naše delovne vneme in navdušenja ne poškodujemo zvočnika ali avta. Montaža avtoakustike je opravilo, ki se ga moramo lotiti sistematično in ne prehitevati.

Z našim bogatim znanjem pridobljenim v praksi na avtoakustičnih tekmovanjih vam lahko odlično svetujemo pri izbiri pravega ozvočenja za vaše vozilo. Izvajamo vrhunsko in brezhibno montažo avtoakustike in druge dodatne opreme v vaše vozilo.

 

Opis dejavnosti

Specializirana spletna trgovina za avtoakustiko CarAudioEmpire.com. Z našim bogatim znanjem pridobljenim v praksi na avtoakustičnih tekmovanjih vam lahko odlično svetujemo pri izbiri pravega ozvočenja za vaše vozilo. Izvajamo vrhunsko in brezhibno montažo avtoakustike in druge dodatne opreme v vaše vozilo.

Naš asortiman pokriva vse znane in manj znane a kvalitetne blagovne znamke kot so Alpine, Dragster, Blaupunkt, Pioneer, Philips, Impulse in še mnoge druge. V naši trgovini poleg avtoakustike najdete še obilico dodatne opreme za vozila kot so parkirni senzorji, prtljažniki, strešni kovčki in tako naprej.


ID za DDV (davčna številka): 56610572

Matična številka: 5592453

Tip dejavnosti: Storitve, Prodaja na drobno, Prodaja na debelo, Proizvajalec, Distributer, Uvoznik

Enote (poslovalnice) podjetja:


Dejavnosti podjetja:

 
 0
 
 

Pošljite sporočilo podjetju

  • infoadam.si

Spletna stran:

 
Vse pravice pridržane @ 2010 Storitev.si